DAVIDOFF YEAR OF DRAGON 2024 10S

SKU: 123724

  • outofstock

  • Livrare imediata

SKU: 123724 Categories: ,
  • Livrare Rapida

    Expediem comenzile in termen de 3 zile lucratoare

  • Produs original

    Garantam autenticitatea produselor comandate

Trabucuri Davidoff Year of the Dragon Limited Edition 2024 Editia Limitata Anul Dragonului completeaza ciclul de douasprezece sarbatori consecutive ale lui Davidoff in jurul zodiacului chinezesc. Brandul onoreaza acest an important cu mai multe produse in editie limitata, inspirate de Dragon si personalitatea sa fascinanta. Puternicul Dragon necesita un format pe masura, facand trabucul acestui zodiac cea mai mare creatie dintre toate executiile Anul pana in prezent. Doble Corona are un inel impresionant la piciorul trabucului care acopera partea netaiata a acestuia. Acest lucru le permite pasionatilor sa se bucure de primul inch/2,5 cm al capodoperei fara foaia de invelis, creand un joc intrigant de arome si vizualizand Dragonul scuipand foc. Amestecul contine 8 tipuri de tutun, combinate pentru un total de 60 de ani de maturare. In 2024, acest numar va corespunde varstei unei persoane nascute in 1964, care este de asemenea un An al Dragonului. Editia de anul acesta vine intr-o cutie atractoare de zece trabucuri. Suprafata superioara a cutiei prezinta un model captivant de piele de dragon iridescenta lacuita pe tot parcursul. Icoana puternica Anul Dragonului din centru tine o perla, care in cultura chineza simbolizeaza intelepciunea, prosperitatea si norocul. O tavita de lemn din interiorul cutiei dezvaluie doua sectiuni de trabucuri, separate de o panglica rosie matasoasa inspirata de limba Dragonului. NOTE DE DEGUSTARE: 1/3 - Piciorul netaiat al trabucului ofera un inch de placere fara foaia de invelis, in timpul caruia sunt prezente note pamantoase, lemnoase si ierboase. Odata ce foaia de invelis preia controlul, gustul se schimba in note bogate de nuci prajite, crema si lemn dulce subtil. 2/3 - Intensitatea creste in a doua treime, cand notele de miere dulce, piper alb si citrice domina. Formatul dublei coroane si cele 8 tipuri diferite de tutunuri cu o varsta combinata de 60 de ani creeaza o calatorie gustativa eleganta si sofisticata. 3/3 - In ultima treime a trabucului, condimentele proaspete si lemnul de stejar completeaza notele dominante de ciocolata neagra. Intensitatea ramane aceeasi ca inainte, facand ultima parte a acestei capodopere deosebit de netaeda si echilibrata.

Description

Trabucuri Davidoff Year of the Dragon Limited Edition 2024

Editia Limitata Anul Dragonului completeaza ciclul de douasprezece sarbatori consecutive ale lui Davidoff in jurul zodiacului chinezesc.

Brandul onoreaza acest an important cu mai multe produse in editie limitata, inspirate de Dragon si personalitatea sa fascinanta.

Puternicul Dragon necesita un format pe masura, facand trabucul acestui zodiac cea mai mare creatie dintre toate executiile Anul pana in prezent.

Doble Corona are un inel impresionant la piciorul trabucului care acopera partea netaiata a acestuia.

Acest lucru le permite pasionatilor sa se bucure de primul inch/2,5 cm al capodoperei fara foaia de invelis, creand un joc intrigant de arome si vizualizand Dragonul scuipand foc. Amestecul contine 8 tipuri de tutun, combinate pentru un total de 60 de ani de maturare.

In 2024, acest numar va corespunde varstei unei persoane nascute in 1964, care este de asemenea un An al Dragonului.

Editia de anul acesta vine intr-o cutie atractoare de zece trabucuri. Suprafata superioara a cutiei prezinta un model captivant de piele de dragon iridescenta lacuita pe tot parcursul.

Icoana puternica Anul Dragonului din centru tine o perla, care in cultura chineza simbolizeaza intelepciunea, prosperitatea si norocul.

O tavita de lemn din interiorul cutiei dezvaluie doua sectiuni de trabucuri, separate de o panglica rosie matasoasa inspirata de limba Dragonului.

NOTE DE DEGUSTARE:

1/3 – Piciorul netaiat al trabucului ofera un inch de placere fara foaia de invelis, in timpul caruia sunt prezente note pamantoase, lemnoase si ierboase.

Odata ce foaia de invelis preia controlul, gustul se schimba in note bogate de nuci prajite, crema si lemn dulce subtil.

2/3 – Intensitatea creste in a doua treime, cand notele de miere dulce, piper alb si citrice domina.

Formatul dublei coroane si cele 8 tipuri diferite de tutunuri cu o varsta combinata de 60 de ani creeaza o calatorie gustativa eleganta si sofisticata.

3/3 – In ultima treime a trabucului, condimentele proaspete si lemnul de stejar completeaza notele dominante de ciocolata neagra.

Intensitatea ramane aceeasi ca inainte, facand ultima parte a acestei capodopere deosebit de netaeda si echilibrata.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “DAVIDOFF YEAR OF DRAGON 2024 10S”

Your email address will not be published. Required fields are marked *