2023 COY 75TH ANNIVERSARY ZIPPO CAR

SKU: 48693

  • instock

  • Livrare imediata

SKU: 48693 Categories: ,
  • Livrare Rapida

    Expediem comenzile in termen de 3 zile lucratoare

  • Produs original

    Garantam autenticitatea produselor comandate

Piesa de colecție a anului 2023 marchează 75 de ani de când mașina originală Zippo a urcat pentru prima dată pe autostrăzi și a captat inimile privitorilor din America. Inspirat de o paradă a „produs-mobile”, fondatorul Zippo, George G. Blaisdell, a făcut revizuirea completă a unui Chrysler Saratoga din 1947 într-o pereche de brichete Zippo rezistente la vânt. Senzația spectaculoasă și va continua să viziteze cele 48 de state învecinate, uimind paradegoes și însoțitori de târg oriunde ar merge. Această colecție Armor® High Polish Black înfățișează emblematica mașină Zippo în toată splendoarea ei, folosind procesul nostru Photo Image 360°, care extinde designul pe toate părțile piesei. Laser Two-Tone este folosit pentru a dezvălui flacăra Zippo și icoana a 75-a aniversare în nuanțe luxoase de alamă, în timp ce coșul de fum al mașinii este iluminat de un cristal strălucitor Brandywine, ales special pentru ediția Americas. În cele din urmă, inserția placată cu aur este gravată cu un motiv Zippo care se repetă pentru prima dată, distingând acest obiect de colecție de toate celelalte înainte. Fiecare brichetă este numerotată consecutiv, are o ștampilă de lux și vine în ambalaje speciale de colecție. Vine ambalat într-o cutie cadou. Pentru performanțe optime, umpleți cu combustibil pentru bricheta Zippo.

Description

Piesa de colecție a anului 2023 marchează 75 de ani de când mașina originală Zippo a urcat pentru prima dată pe autostrăzi și a captat inimile privitorilor din America.
Inspirat de o paradă a „produs-mobile”, fondatorul Zippo, George G. Blaisdell, a făcut revizuirea completă a unui Chrysler Saratoga din 1947 într-o pereche de brichete Zippo rezistente la vânt. Senzația spectaculoasă și va continua să viziteze cele 48 de state învecinate, uimind paradegoes și însoțitori de târg oriunde ar merge.
Această colecție Armor® High Polish Black înfățișează emblematica mașină Zippo în toată splendoarea ei, folosind procesul nostru Photo Image 360°, care extinde designul pe toate părțile piesei. Laser Two-Tone este folosit pentru a dezvălui flacăra Zippo și icoana a 75-a aniversare în nuanțe luxoase de alamă, în timp ce coșul de fum al mașinii este iluminat de un cristal strălucitor Brandywine, ales special pentru ediția Americas.
În cele din urmă, inserția placată cu aur este gravată cu un motiv Zippo care se repetă pentru prima dată, distingând acest obiect de colecție de toate celelalte înainte. Fiecare brichetă este numerotată consecutiv, are o ștampilă de lux și vine în ambalaje speciale de colecție. Vine ambalat într-o cutie cadou. Pentru performanțe optime, umpleți cu combustibil pentru bricheta Zippo.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “2023 COY 75TH ANNIVERSARY ZIPPO CAR”

Your email address will not be published. Required fields are marked *