OLIVA SERIE O ROBUSTO TUBO (6X50) 10S

SKU: JVH00157

  • onbackorder

  • Livrare imediata

SKU: JVH00157 Categories: ,
  • Livrare Rapida

    Expediem comenzile in termen de 3 zile lucratoare

  • Produs original

    Garantam autenticitatea produselor comandate

Trabucuri Oliva Serie O Robusto Tubo 10 Oliva Serie O este un Puro din Nicaragua. Realizat in tradiția originala cubaneza de a cultiva aceeasi samanța Habano in diverse regiuni ale tarii pentru a produce un amestec distinct. Acest amestec a fost realizat prin cultivarea Habano in Vaile Esteli, Condega și Jalapa. Cultivata si produsa in conformitate cu aceleasi standarde exigente ca și seria G de la Oliva, linia de produse Oliva Serie O este la fel de buna. Dar Seria O este fabricata in cadrul unei strategii diferite, și anume vechea si buna metoda cubaneza de a face trabucuri puro, adica folosind amestecuri de tutun din aceeași țara. Acest lucru asigura un amestec armonizat si o maturare pasnica a trabucului finit pentru un fum matur și mai bun. Cu arome lemnoase placute, note profunde de ciocolata și cedru, trabucul Robusto este unul dintre cele mai bune produse din seria O de la Oliva. Notele de cacao apar puternice la mijloc, dar la final vor gusta doar în fundal, lasand loc cedrului, aromelor de lemn, impreuna cu cele de piele. Aceasta frumusețe poseda o superba invelis Connecticut Broadleaf, care este de neegalat. Oliva Serie O este unul dintre cele mai bune maduro de pe piața actuala. Acest inveliș uleios și orbitor este invechit și fermentat in mod natural pentru a obține o culoare magnifica, maro ciocolatiu profund.

Description

Trabucuri Oliva Serie O Robusto Tubo 10

Oliva Serie O este un Puro din Nicaragua.

Realizat in tradiția originala cubaneza de a cultiva aceeasi samanța Habano in diverse regiuni ale tarii pentru a produce un amestec distinct.

Acest amestec a fost realizat prin cultivarea Habano in Vaile Esteli, Condega și Jalapa.

Cultivata si produsa in conformitate cu aceleasi standarde exigente ca și seria G de la Oliva, linia de produse Oliva Serie O este la fel de buna.

Dar Seria O este fabricata in cadrul unei strategii diferite, și anume vechea si buna metoda cubaneza de a face trabucuri puro, adica folosind amestecuri de tutun din aceeași țara.

Acest lucru asigura un amestec armonizat si o maturare pasnica a trabucului finit pentru un fum matur și mai bun.

Cu arome lemnoase placute, note profunde de ciocolata și cedru, trabucul Robusto este unul dintre cele mai bune produse din seria O de la Oliva.

Notele de cacao apar puternice la mijloc, dar la final vor gusta doar în fundal, lasand loc cedrului, aromelor de lemn, impreuna cu cele de piele.

Aceasta frumusețe poseda o superba invelis Connecticut Broadleaf, care este de neegalat.

Oliva Serie O este unul dintre cele mai bune maduro de pe piața actuala.

Acest inveliș uleios și orbitor este invechit și fermentat in mod natural pentru a obține o culoare magnifica, maro ciocolatiu profund.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “OLIVA SERIE O ROBUSTO TUBO (6X50) 10S”

Your email address will not be published. Required fields are marked *