OLIVA MASTER BLEND -3 TORPEDO (6X52) 20S

SKU: JVH0057

  • onbackorder

  • Livrare imediata

SKU: JVH0057 Categories: ,
  • Livrare Rapida

    Expediem comenzile in termen de 3 zile lucratoare

  • Produs original

    Garantam autenticitatea produselor comandate

Trabucuri Oliva Master Blend 3 Torpedo 20 Este un trabuc complex, care il va satisface pe cel mai experimentat fumator. Oliva Master Blends 3 este o bijuterie de 92 de puncte fabricate din tutunuri exclusive pe care marca premiata le-a rezervat initial doar membrilor familiei Oliva. Amestecul extrem de rar a fost lansat initial in cantitati selecte doar pentru publicul larg, in fiecare an, si a devenit un trabuc ravnit printre fanii Oliva, precum și printre iubitorii de trabucuri care prefera un profil nicaraguan de cea mai buna calitate. Un invelis stralucitor de tutun Connecticut Broadleaf ascunde un miez consistent si luxuriant de tutun Ligero din seminte cubaneze si din Nicaragua, procurat de pe mosiile prețioase ale familiei Oliva. Note bine rotunjite de ciocolata neagra si cafea cu crema insotesc condimentele pamantii cu o nota de zahar brun si piele de-a lungul unui final apetisant. In ciuda numeroaselor trabucuri de top din portofoliul Oliva, Master Blends 3 este considerat in mod curent adevarata bijuterie a marcii!

Description

Trabucuri Oliva Master Blend 3 Torpedo 20

Este un trabuc complex, care il va satisface pe cel mai experimentat fumator.

Oliva Master Blends 3 este o bijuterie de 92 de puncte fabricate din tutunuri exclusive pe care marca premiata le-a rezervat initial doar membrilor familiei Oliva.

Amestecul extrem de rar a fost lansat initial in cantitati selecte doar pentru publicul larg, in fiecare an, si a devenit un trabuc ravnit printre fanii Oliva, precum și printre iubitorii de trabucuri care prefera un profil nicaraguan de cea mai buna calitate.

Un invelis stralucitor de tutun Connecticut Broadleaf ascunde un miez consistent si luxuriant de tutun Ligero din seminte cubaneze si din Nicaragua, procurat de pe mosiile prețioase ale familiei Oliva.

Note bine rotunjite de ciocolata neagra si cafea cu crema insotesc condimentele pamantii cu o nota de zahar brun si piele de-a lungul unui final apetisant.

In ciuda numeroaselor trabucuri de top din portofoliul Oliva, Master Blends 3 este considerat in mod curent adevarata bijuterie a marcii!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “OLIVA MASTER BLEND -3 TORPEDO (6X52) 20S”

Your email address will not be published. Required fields are marked *